Sagex Green Lake Residence

Sagex Green Lake Residence                      

         Situat în zona de nord a Bucureştiului, (Bulevardul Bucuresti Targoviste 9J sector 1 ) Sagex Green Lake Residence este un complex rezidenţial exclusivist  cu deschidere către lacul Straulesti.

In vremuri de instabilitate economica, politica si regionala, multi antreprenori se intalnesc cu fenomenul de cernere, neavand o stabilitate reala. Stabilitatea, ca si fundatia unei structuri de rezistenta, se formeaza prin decizii intelepte luate la momentul potrivit, calitatea care percede reputatia si respectul fata de ceea ce faci si prezinti. Stabilitatea noastra ne percede, astfel S.C. SAGEX Construct SRL se afla in Top 10 Firme de Constructii din Romania, iar proiectele noastre Rezidentiale marca TopApartamente cat si proiectele Industriale au format fundatia, bazata pe calitatea serviciilor oferite cat si a executiei de exceptie. Sagex Green Lake Residence este un ansamblu rezidential care continua sirul de proiecte proprii. Locatie accesibila, utila si relaxanta, în apropiere găseşti supermarketuri Lidl, Kaufland, Mega Image, precum şi şcoli, grădiniţe şi alte puncte de interes. Accesul la mijloacele de transport in comun (metrou si RATB) la doar 150 m distanta. Complexul Rezidential beneficiază de un parc privat cu deschidere direct la lac, amenajat cu loc de joaca pentru copii, foisor  si spatii verzi recreative

Proiectul are un regim de inaltime de S+P+5E, structura de rezistenta in cadre din beton armat si diafragme de beton armat, compartimentari din caramida Porotherm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor. La interior caraminda este imbracata cu un strat de tencuiala atat pe baza de ciment cat si pe baza de ipsos aplicat mecanizat , peste care se aplica straturile de glet si vopsea lavabila la standardul de calitate Q4. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconica si placari ceramice. Curtea exterioara, respectiv parcarile si calea de acces, vor fi amenajate cu pavele atent alese rezistente la trafic, uzura si intemperii, de asemenea toata incinta Complexului Rezidential va fi iluminata si monitorizata. Unitatile locative din cadrul proiectul sunt spațioase, lumioase, sigure, oferind un grad ridicat de confort si siguranta  până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferența.Finisajele de înaltă calitate sunt realizate de lucratori calificati si experimentati. Printre acestea menţionăm încălzirea in pardoseala, Centrală Termică în condensaţie cu un consum redus de gaz Wiessmann, Tamplaria cu usi si ferestre tripan (3 foi de geam şi protecţie UV), Gresie şi faianţă (porţelanată în masă) import Italia, Obiecte sanitare Ideal Strandard, Instalaţia Electrică Bticino, Parchet de trafic intens, Apartamentarea imobilului este mixta avand studiouri, apartamente cu 2,3 si 4 camere cu terase sau chiar gradini proprii iar subsolul este destinat parcarilor,  boxelor si adapostirii ALA.

Apartamentele se pot finisa si personalizat!!!

Modalitati de plata si preturi:

30%  avans restul la receptie.

  • Pentru avansuri mai mari de 30% se fac reduceri

Studio                                47 mp utili             83.000 euro+tva

Apartamente  2 camere    60-62 mp    de la  105.000  euro+tva

Apartamente  3 camere    83-140 mp   de la 140.000  euro +tva

Apartamente  4 camere   100-164 mp  de la166.000  euro+tva

Loc parcare subteran  15000 euro INCLUSIV Tva

Loc parcare suprateran  10000 euro INCLUSIV Tva

Boxa   3-5  mp 1500 euro/mp +Tva

Termen finalizare Decembrie    2024

Dragos Balan 0723 805 860                        dragos.balan@topapartamente.ro

Locatie

Cauta dupa tipul de apartament Tronson 1

Cauta dupa tipul de apartament Tronson 2