Postavarului Stylish Residence

Postavarului Stylish Residence este cel mai nou proiect residential care poarta amprenta Top Apartamente & SAGEX . Asa cum am realizat pana acum tot ce am promis, pana la cele mai mici detalii care fac diferenta, si acest proiect beneficiaza de Promisiunea noastra ca fiind Casa in care te regasesti cu adevarat, confortabila, spatioasa si sigura.

Postavarului Stylish Residence are un stil aparte, situandu-se intr-o locatie ( Varful cu Dor nr 25 sector 3) ,accesibila mijloacelor de transport in comun(Metrou, RATB), cafenele si restaurante cu specific italienesc si romanesc, gradinite, scoli, licee, hipermarketuri, parcul Titan, Park Lake Mall. Proiectul are un regim de intaltime de D+P+4E, structura de rezistenta in cadre din beton armat si diafragme de beton armat, compartimentari din caramida poroterm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala-glet lucrat mecanizat si vopsea lavabila de cea mai buna calitate. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconata. Curtea exterioara, respectiv parcari si cai de acces, vor fi amenajate cu pavele de cea mai buna calitate rezistente la trafic, uzura si intemperii. De asemenea toata incinta va fi iluminata .Astfel ca, unitatile locative din cadrul proiectul sunt spațioase, lumioase, oferind un grad ridicat de confort până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferența fiind compus din garsoniere ,apartamente cu 2,3 si 4 camere.Demisolul este destinat parcarilor si boxelor.

Ansamblurile Top Apartamente & SAGEX au fost intoteauna pionerii noilor tendinte in piata imobiliara, fiind o carte de vizita reala a noastra,  Proiectele noastre a fost si sunt ceea ce ne-am propus si promis clientilor nostri.

Postavarului Stylish Residence: Fi sigur ca esti Acasa!

Locatie